Zdravé stravování je o více než jídlo na talíři-je to také o tom, jak si myslíte o jídlo. Zdravé stravovací návyky a možné poučení, a je důležité zpomalit a zamyslet se nad potravinami jako potrava, spíše než jen něco polknutí v mezi zasedáními nebo na způsob, jak vyzvednout děti.

- Jezte s ostatními kdykoli je to možné. Jíst s jinými lidmi má mnoho sociální a emocionální výhody-zvlášť pro děti-a umožňuje model zdravé stravovací návyky. Stravování v přední části televizoru nebo počítači často vede k přejídání bezduché.
- Udělejte si čas na žvýkání vaše jídlo a vychutnat jídla. Žvýkat jídlo pomalu, vychutnával každé sousto. Máme tendenci spěchat když naše jídlo, zapomínal skutečně chuť příchutí a pocit textury, co je v našich ústech. Znovu se radost z jídla.

- Poslouchejte své tělo. Zeptejte se sami sebe, pokud jste opravdu hlad, nebo sklenici vody, aby zjistili, zda máte žízeň místo hlad. Při jídle, přestat jíst před vámi cítit plná. Je vlastně trvá několik minut, váš mozek se říct, vaše tělo, že má dost jídla, tak jíst pomalu.
- Jezte snídani, a jíst menší jídla po celý den. Zdravá snídaně může jumpstart váš metabolismus, a jíst malé, zdravá jídla po celý den (namísto standardních tří velkých jídel), udržuje vaši energii a váš metabolismus bude.

0 Komentář