Lidé si často myslí na zdravé stravování, jak všechno nebo nic návrh, ale důležitý základ pro jakékoli zdravé výživy, je umírněnost. Navzdory tomu, co některé výstřelek stravy by jste přesvědčeni, my všichni potřebujeme rovnováhu sacharidů, bílkovin, tuků, vlákniny, vitamínů a minerálů pro udržení zdravého těla.

  • Snažte se myslet na některých potravin jako "off limity." Když zákaz některých potravin nebo skupin potravin, je přirozené, že chtějí tyto potraviny více, a pak se cítí jako neúspěch, pokud dáte do pokušení. Pokud jste byly na sladké, slané či nezdravé potraviny, start snížením velikosti porcí a ne jíst je tak často. Později se ocitnete touha je menší nebo myšlení o nich jako jediný příležitostný odpustků.
  • Myslíš, že menší porce. Doručování velikosti bobtnají v poslední době, zejména v restauracích. Při stolování se, vyberte si startér místo enter, split misku s přítelem, a ne aby supervelkých nic. Doma, používat menší talíře, přemýšlet o velikosti porce v realistických podmínek a začít v malém. Vizuálních podnětů může pomoci s velikosti porcí-vaše porce masa, ryb nebo kuřecí maso by mělo být o velikosti balíčku karet. Kávová lžička oleje, nebo salát zálivka je o velikosti krabička plochých zápalek a vaše krajíc chleba by měl být o velikosti CD případu.

0 Komentář